HDI: Health & Development International

Selv som en liten, men smidig og innovativ organisasjon har HDI utnyttet ekspertise til å forbedre verdighet, helse og økonomisk fordel for millioner av mennesker om gangen på en permanent basis, og bruker beskjedne midler til å gjøre det.
Fortsetter arbeidet mot mødredødelighet

Fortsetter arbeidet mot mødredødelighet

Kavlifondet har i en årrekke støttet HDIs arbeid for å redusere mødredødelighet og fistelskader i underlivet ved fødsel i Niger. Nå muliggjør en ny støtteavtale videre utvikling og styrket evaluering i to av disse prosjektene.

les mer
Suksess i Niger

Suksess i Niger

Forebygging av at kvinner forblør seg ved fødsel og forebygging av fødselsfistel. Suksess i Niger! Regjeringen i Niger og HDI fortsetter å oppnå stor fremgang i arbeidet med å forebygge redslene ved fødselsfistel. Mer enn 128 000 kvinner i prosjektområdet har født i...

les mer
Landsbylegen

Landsbylegen

Arbeidet med å bedre folkehelsen på landsbygda i Norge og i Niger er ikke så ulikt som en skulle tro, i følge lege Anders Seim. På syvende året mottar han støtte fra Kavlifondet for arbeidet for å hindre blokkert fødsel i Niger.

les mer
Publikasjon om forebygging av fødselsfistel i Niger

Publikasjon om forebygging av fødselsfistel i Niger

Resultater av HDIs arbeid med å forebygge fødselsfistel ble publisert i desembernummeret i et internasjonalt anerkjent medisinsk tidsskrift i 2014. Resultatene viser 73 % færre mødredødsfall, 65 % færre tilfeller av «dødfødsler og barn som døde innen tre dager», samt...

les mer

Contact HDI

Message Us

If you have any questions about HDI or our work, feel free to contact us using this contact form.

11 + 12 =