HDI, UNFPA og CDC organiserer konferanse om reproduktiv helse


I oktober 2005 sponset HDI sammen med FNs befolkningsfond (UNFPA) og USAs folkehelseinstitutt CDC(Centers for Disease Control and Prevention) en konferanse ved Emory universitetet i Atlanta med verdensledende eksperter for å oppsummere status på behandling og forebygging av fødselsfistel. Bla. anbefalte man HDIs planer om å anvende erfaringer med eliminasjon av guineaorm på forebygging av fistel.

Siden da har HDI arbeidet med Helsedepartementene i to land for å utvikle et program, for å øke tilgjengeligheten av keisersnitt for kvinner som rammes av blokkert fødsel. Klikk på bildet til høyre for å laste ned konferanserapporten.

Noen av deltakerne på reproduktiv helse-konferansen, Obstetric Fistula as a Catalyst:Exploring Approaches for Safe Motherhood, Atlanta, USA, October 2005.

Contact HDI

Message Us

If you have any questions about HDI or our work, feel free to contact us using this contact form.

10 + 4 =