Personvern

Hdi.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som for eksempel antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Din IP-adresse blir anonymisert og vil ikke bli lagret eller sendt til en tredjepart.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

E-postadresser og kontaktskjema

Noen av tjenestene på denne nettsiden tillater deg å sende oss en epost. Vi vil bruke informasjonen du oppgir, for eksempel e-postadresse eller telefonnummer, for å svare på forespørselen din. Husk at e-postoverføringer ikke krypteres som standard, så vi ber om at du ikke sender sensitiv informasjon som kredittkortnummer eller bankkontoinformasjon via kontaktskjema.

Hvis slik informasjon er nødvendig, vil den være via en nettside som klart angir at siden og overføringen av informasjon er sikker og kryptert. Alle elektroniske meldinger mottatt fra besøkende slettes når det ikke lenger er nødvendig.

Lenker

Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for innholdet eller personvernspraksis for slike andre nettsteder. Vi oppfordrer våre brukere til å være oppmerksomme når de forlater nettstedet vårt, og å lese personvernerklæringene på et annet nettsted som samler personlig identifiserbar informasjon.

Tilgang til informasjon

Du kan når som helst gjøre følgende ved å kontakte oss via info@hdi.no:

  1. Be om en liste over personlige opplysninger vi har om deg, om noen.
  2. Be om en endring, rettelse eller sletting av dine personlige opplysninger.
  3. Be om at vi unngår å samle inn noe i fremtiden (opt-out).

Hvis du tror på et hvilket som helst tidspunkt at vi ikke følger denne personvernpolitikken som angitt, vennligst kontakt oss umiddelbart via info@hdi.no.

Liste over informasjonskapsler som brukes på hdi.no

  • _ga Utløper: 2 år
  • _gat Utløper: Økt
  • _gid Utløper: Økt
  • collect (google-analytics.com) Utløper: Økt

Contact HDI

Message Us

If you have any questions about HDI or our work, feel free to contact us using this contact form.

5 + 10 =